Pakketjes van golfkarton

 Golfkarton verpakking

Het is dé tijd van online bestellen. Pakjes versturen en ontvangen, behoort zo langzamerhand tot één van de dagelijks of zeker één van de wekelijkse dingen. Duurzaam en stevig materiaal om deze pakketjes in te versturen is golfkarton.

Kartonnen dozen heb je in allerlei vormen, groottes, kleuren en maten. Wat heb je nodig? Een cadeaudoos, een brievenbusdoos, een displaydoos, een gewone kartonnen doos, een verhuisdoos, een kartonnen koker of een flesverpakking van golfkarton?

Ze sluiten ook op diverse manieren. Je hebt de keuze uit onder andere een Amerikaanse vouwdoos, een doos met een Zweedse bodem, een doos met een vaste klep of een doos met een handvat.

Sterk

De ideale verpakking moet je product beschermen op het transport. Golfkarton is sterk. Golfkarton is hygiënisch en kan dus worden gebruikt voor het verpakken van allerlei producten, ook voedsel. Het materiaal is licht en dat is handig bij transport en opslag. De dozen zijn stapelbaar, wat noodzakelijk is voor een bedrijf. Voorwaarde voor vele kopers is dat de doos duurzaam is en is dat je de doos weer kunt recyclen. Met golfkarton is hieraan voldaan.

De kwaliteit van de doos is ook belangrijk. Hoe dikker het karton, hoe sterker de verpakking. Niet alleen de zwaarte van het papier maar ook het golftype bepaalt de dikte. Dozen met een dubbele golf zijn sterker. Dikker karton kost natuurlijk wel meer.

De dozen zijn in een aantal standaard maten te koop. Maar je golfkarton verpakking kan ook op maat worden gemaakt. Zo bespaar je op verpakkingsmateriaal en inpak- en transportkosten. Het straalt tevens professionaliteit uit.

Golfkarton bedrukken

Voor de zakelijke markt kan golfkarton worden bedrukt. Zo kun je je eigen verpakking maken met je logo, slogan of afbeelding. Dat geeft uitstraling. De bedrukking kan bestaan uit één of meerdere kleuren of is full colour. Er wordt gekozen voor plantaardige inkt of inkt op waterbasis. Kies daarna voor een extra luxe afwerking voor lamineren in hoogglans of mat. De dozen kunnen ook worden voorzien van barcodes of QR-codes.

Pakketjes van golfkarton

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven