Wat is nou stoere mannen kleding?

stoere mannen kleding

Kleding is lichaamsbedekking voor mensen, in essentie nodig voor het behoud van lichaamswarmte. Andere mogelijke redenen voor het dragen van kleding in het algemeen of van speciaal ontworpen kleding: het bieden van bescherming bij bepaalde beroepsuitoefening. Het herkenbaar maken van het uitoefenen van beroep of bedrijfsimago. Het uitdrukken van status. Het voldoen van maatschappelijke eisen en verwachtingen. Het verhullen van lichaamsdelen die misvormd of beschadigd zijn. Het zich onderscheiden van anderen. Het aantrekkelijk uitzien. Het verhullen van lichaamsdelen die seksueel opwindend kunnen zijn. Het was vroeger heel anders met kleren nu hebben we vooral stoere mannen kleding

 

geschiedens kleding 

in een warm klimaat was de noodzaak voor kleding minimaal. Hoe meer de voorouders van de mens uit warmere klimaten naar de koudere regio´s migreerden hoe vaker zij uit hun omgeving materialen gebruikten om zich te kleden, zeer waarschijnlijk met de materialen die werden verkregen als bijproduct van de jacht op voedsel, zoals dierenhuiden, of he benutten van gedroogde en samengebundelde grassen, om het lichaam gewikkeld of gebonden. Er bestaat weinig kennis over kleding in de prehistorie, omdat kleding, gemaakt van organische materialen, snel vergaat in de bodem. er zijn echter in 1988 naalden gevonden gemaakt uit been en ivoor die uit ongeveer 30.000 voor christus dateren. De vindplaats hiervan was bij Kostenki in Rusland. parallel aan de ontwikkeling van de agrarische beschaving werden meerdere mogelijkheden gevonden wat beschikbaar was te gebruiken voor kleding. Het domesticeren van dieren leidde dit tot het beroep van leerlooier. De huidbedekking van sommige dieren kon gebruikt worden in de vorm van wol. Dit leidde tot het spinnen van wol en verwerken hiervan. vroeger was er nooit stoere mannen kleding dat is er pas sinds kort

 

merk kleding 

de laatste tijd is het vooral merkkleding wat er verkocht wordt. De stoere mannen kleding wordt vaak gezien als merk kleding. Merk kleding is over het algemeen veel duurder dan normale kleding.  de oudere onder ons hebben niet snel merkkleding omdat ze het niet gewend zijn. Bij jongeren is dat heel anders. Je hebt ook stoere vrouwen kleding, dat zie je alleen minder dan bij jongens. Stoere vrouwen kleding is vooral gate in de broek en een spijkerjas oftewel een beetje hetzelfde als bij jongens. zonnebrillen vallen vaak ook onder stoere kleding omdat het een donker ding is en het ziet er heel stoer uit als je een zonnebril op hebt. 

Wat is nou stoere mannen kleding?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven