Wat houdt streetwear kleding in?

streetwear kleding

Tegenwoordig is streetwear kleding nergens meer weg te denken, je ziet iedereen er in lopen. Maar waarom is streetwear kleding  zo’n trend? Vroeger vonden ze wijde broeken vooral voor jongens, maar tegenwoordig is het anders meiden kunnen nu juist kleding dragen die mannen en andersom ook. Tegenwoordig zijn er zoveel trends en ik heb die van tegenwoordig even kort voor jou op een rijtje gezet. Namelijk was roze de populairste kleur. En geloof het of niet maar kaarthouders als accessoires? Nu heeft de naam streetwear ook een andere naam gekregen, namelijk mainstream. En de trend van vroeger is ook teruggekomen de cargo pants. De logo’s worden steeds duidelijker en groter. Zo droegen veel mensen vroeger de joggingbroek als sportbroek, maar tegenwoordig is het een fashion item. 

Mannenmode 

Nu kan iedereen soms wel de plank goed mis slaan, verkeerde kleur sokken onder een outfit omdat het donker was. Of juist te casual. Met deze tips sla je de plan nooit meer mis. 

  • Kies frisse kleding, die bij het weer past. 
  • Dress je altijd naar de betreffende situatie. 

Het continu dragen van hetzelfde oude dure pak voor elke gelegenheid die je hebt zou nooit helpen. Vaak om variatie te geven kan een goede spijkerbroek met een licht gekleurd t shirt gecombineerd met een paar vette schoenen in elke situatie degelijk wel haalbaar. Overig hoeven kleren niet altijd merk te zijn, vaak als je te veel met een logo ‘showt’ dan vinden veel mensen je overdreven. Ook is het altijd van belang dat je schoenen goed schoon zijn. Combineer niet te veel accessoires want ook dat is vaak overdreven. 

 

Vrouwenmode

Bij de vrouwen ontkom je er ook niet meer aan, de enkellaarsjes. Maar hoe combineer je dat nou? Laarsjes kan je eigenlijk met alles combineren, zo kun je nadenken over of je ze draagt met een jurkje, of jeans. Pantalon, leggings. Laarsjes kan je eigenlijk het hele jaar dragen. Je kan het ook combineren met streetwear kleding een baggy broek met een oversized trui en je steelt sowieso de show. Maar je kent het wel, iemand vraagt of je bent aangekomen en dat ene leuke shirtje dat je nu aan hebt durf je dus niet meer aan. Het liefst gooi je hem in de prullenbak, maar je wilt natuurlijk graag dat andere je weer slank zien. hoe kan je dat het beste doen? In ieder geval niet door ultra slanke shirtjes aan te trekken. Kijk op het internet voor meer tips. 

Wat houdt streetwear kleding in?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven