Waarvoor dient Highwaist lingerie?

Highwaist lingerie

Je kent het wel, je hebt net die derde date en je weet dat het de date is waar iedereen altijd over praat, het enige wat je tegenhoudt is dat je geen mooi setje lingerie hebt. Je kijkt in je la en ziet alleen maar halve kapotte bh’s en grote oma onderbroeken  die zeg nou zelf enorm lekker zitten maar eigenlijk niet meer kan worden gedragen. Je struint op het internet om te kijken of er online wat te bestellen valt. Je klikt de eerst volgende site aan en je ziet enorm veel keuze maar dan schiet je de gedachten te binnen, wat wil ik nou eigenlijk? Met diamantjes, pushup of highwaist lingerie. Er is zoveel keuze en daarom is het handig om met selecteren te beginnen.

 

Lingerie

Ga je voor high waist lingerie en waarom? Vaak kiezen vrouwen daarvoor omdat je daardoor de ‘lelijke’ buik niet ziet, overig ziet jouw partner de imperfecties die jij ziet niet. Highwaiste zit vaak lekker omdat ze hoogzitten. Hierdoor lijk je extra slank. Je hebt highwaist lingerie in een stringvorm of een braziliaanse but. Ook wil je graag een push up bh erbij, maar wat kan er bij zonder dat het overdreven is? Ga eerst na wat voor een cupmaat je hebt, je wilt natuurlijk niet dat het over de top is en je partner afschrikt. Je kan je cupmaat eenvoudig meten door een meetlint om je taille te halen en over je borst heen. Daarna kan je uitzoeken hoeveel pushup je wilt, je hebt twee verschillende soorten push ups super pushup en de normale push up. 

 

Maten

Om je maat te weten kan je dit op verschillende manieren achterhalen, hierboven was er al een beschreven maar je kan ook naar een lingerie store zoals Audinco gaan waar ze je tot in de details opmeten en advies geven over welke bh je het beste kan dragen voor een optimaal resultaat, als je onderbroeken nodig hebt gaat dit vaak wat anders te werk dan bij de bh’s. Bij de onderbroeken kan je je aan je broek maat houden, denk hierbij niet aan maat 32 etc. Maar aan xs of s/m xl. Je hebt tegenwoordig overal op het internet wel lingerie setjes te koop, maar je kan ze ook apart kopen als je de kleur of de vorm van de onderbroek je niet zint. Je kan namelijk kijken naar brasiliaanse but onderbroeken of strings. 

Waarvoor dient Highwaist lingerie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven